Abstinència de medicaments psiquiàtrics i dieta cetogènica

Abstinència de medicaments psiquiàtrics

Parlo de medicaments al blog, no perquè sóc prescriptor, ni perquè estic assessorant la gent sobre els seus medicaments. Parlo de medicaments al blog perquè els meus clients parlen de les seves experiències amb els medicaments. I aquest podria ser el cas de qualsevol terapeuta que escolti els seus clients.

Però els meus clients passen a dietes cetogèniques com a tractament per a la seva malaltia mental. I quan ho fan, alguns dels meus clients estan prenent medicaments psiquiàtrics quan comencen. I el que passa més sovint és que hem de parlar dels seus medicaments en el context de la seva dieta cetogènica. Perquè les dietes cetogèniques canvien la química del cervell. I això vol dir que he de treballar amb ells i amb el seu prescriptor per controlar els símptomes perquè el prescriptor pugui ajustar els medicaments.

Algunes persones estaran molestes perquè fins i tot estic discutint la possibilitat que la gent deixi els seus medicaments. Potser pensen que compartir les meves experiències amb els clients és irresponsable. Però crec que la gent té dret a saber que hi ha la possibilitat que no necessiti medicaments. Crec que la gent té dret a saber que la medicació no és una atenció integral de salut mental. I no és suficient per a la salut mental. Els medicaments en si mateixos no són assistència sanitària, perquè l'atenció se centra en la reducció dels símptomes. No et retornen al teu estat de salut anterior.

Si només anomenem cada malaltia crònica i progressiva, suposo que això ens absol d'intentar solucionar-ne les causes. Fa que el paradigma del model de medicació sembli sensat. Però què passa si els trastorns específics que es classifiquen com a crònics i progressius només es veuen d'aquesta manera perquè ja no busquem les causes fonamentals. I si són crònics i progressius perquè els medicaments psiquiàtrics són un tractament terriblement insuficient. I potser si fem una altra cosa, a part de la medicació, molts d'aquests pacients crònics i progressius millorarien.

Veig que moltes persones a qui se'ls va dir que tenien diagnòstics psiquiàtrics crònics i de per vida milloren.

Algunes persones veurien que el meu compartir històries de clients és "antimedicament" i, per tant, antiestàndard d'atenció. Voldrien que penseu que això em fa medicina alternativa. Algú que escampa woo-woo i s'aprofita de persones molt malaltes que només necessiten medicaments. Perquè, sens dubte, el que es faci en la medicina convencional actual ha de ser la millor atenció que la gent pugui rebre.

Però no es tracta d'antimedicaments; es tracta de reconèixer un sistema mèdic que no està configurat per oferir una atenció mèdica integral que intenti solucionar les causes subjacents de la malaltia psiquiàtrica.

T'han dit que necessites medicació per sentir-te millor. Que no hi ha altres bones opcions basades en evidències. Això era mentida. Sigui intencionada o no, era la informació la que us perjudicava perquè excloïa coneixements i opcions que podrien haver ajudat. 

Realment tenim els coneixements per fer-ho millor que això. De fet, tenim el coneixement per treballar per solucionar les causes arrels, les deficiències de nutrients i, essencialment, molts dels mecanismes biològics que causen la malaltia mental. Fins i tot tenim bons mètodes de psicoteràpia basats en l'evidència que tenen més possibilitats de funcionar bé com més saludable tenim el nostre cervell. 

És que llançar-vos medicaments és més fàcil. Se us està mancant la cura. No volen pagar per proves funcionals, suplements específics que no tenen patents rendibles o fins i tot anàlisis nutricionals senzilles que es necessitarien per solucionar les condicions subjacents que causen els vostres símptomes. 

Allà on practico a l'estat de Washington, les opcions d'assegurança d'assistència pública allunyen les persones de la psicoteràpia i la gestió de medicaments per a malalties mentals. La medicació es considera més rendible. 

Però la vostra curació no hauria de ser sobre les seves limitacions pressupostàries. I si teniu una assegurança privada, realment no s'hauria de determinar pel nivell de beneficis que van prometre als seus inversors.

Cal acceptar que el model mèdic actual d'aquest país és un negoci. Si no reconeixem que la medicina està utilitzant un model de negoci en aquest país, no podrem desviar-nos d'aquest model i trobar una curació real per a nosaltres mateixos.     

És possible que estiguis prenent medicaments ara i/o hagis intentat baixar o deixar de prendre la medicació. I quan vau començar a tenir símptomes de nou, és possible que el vostre prescriptor o terapeuta us hagi dit que va ser perquè vau baixar o aturar la medicació.

I aquest podria ser el cas.

Però igual de probable (si no més probable) és que els vostres símptomes formen part d'una síndrome d'interrupció o símptomes d'abstinència de la medicació que estàveu intentant reduir o aturar. En altres paraules, l'augment dels símptomes que va experimentar a mesura que va reduir la dosi pot ser no ser la prova que el teu cervell està trencat i no pot funcionar sense medicació.

Síndromes d'interrupció i abstinències en disminució

Les síndromes d'interrupció de la medicació psiquiàtrica i els símptomes d'abstinència són molt més freqüents del que la gent pensa. 

  • El 2019, una revisió de la literatura va trobar que la retirada d'antidepressius va produir efectes greus en el 46% dels casos.
  • Hi ha trastorns persistents després de l'abstinència, que de vegades causen símptomes irreversibles, després de medicaments tan comuns com els inhibidors selectius de la recaptació de serotonina (ISRS), els inhibidors de la recaptació de serotonina i noradrenalina (IRSN) i els antipsicòtics.
  • Molts pacients que intenten deixar de prendre medicaments psiquiàtrics fracassen a causa dels intensos símptomes d'abstinència. 
  • En un estudi, més de la meitat dels que van intentar retirar-se dels medicaments psiquiàtrics tenien símptomes d'abstinència tan greus que hi va haver una taxa d'abandonament del 50% durant l'estudi.

I vull assegurar-vos que les persones que prescriuen aquests medicaments coneixen aquests síndromes d'abstinència. Estan ben documentats a la literatura de recerca. 

"No és estrany que els efectes d'abstinència durin diverses setmanes o mesos", van escriure Davies i Read al Revista de conductes addictives. Una de les raons per les quals la revisió sistemàtica va ser notícia: la seva conclusió contradeia directament les directrius sobre antidepressius emeses per l'Associació Americana de Psiquiatria i l'Institut Nacional per a l'Excel·lència en Salut i Cura del Regne Unit.

Boig a Amèrica (discutint) Davies, J. i Read, J. (2019). Una revisió sistemàtica de la incidència, la gravetat i la durada dels efectes de l'abstinència dels antidepressius: les directrius es basen en l'evidència? Comportament addictiu97, 111-121. https://doi.org/10.1016/j.addbeh.2018.08.027

No es dóna el consentiment informat adequat i mèdicament ètic a la majoria de les persones que reben medicaments psiquiàtrics. Ningú parla de com de fàcil o de difícil pot ser reduir-lo, ni dels efectes secundaris de la suspensió. Sovint, fins i tot si aneu a un altre prescriptor que busqui ajuda per reduir els vostres medicaments psiquiàtrics, és possible que us trobeu nerviosos o no estiguin disposats a ajudar-vos a aconseguir-ho. 

Per què podria necessitar un ajust de la medicació psiquiàtrica mentre faig una dieta cetogènica?

Quan les persones segueixen dietes cetogèniques, sovint necessiten una titulació dels seus medicaments psiquiàtrics. De vegades només per reduir les dosis, i de vegades interrompen els medicaments perquè ja no els necessiten. De vegades passa ràpidament, i de vegades passa molt lentament. Però per a aquells que segueixen dietes cetogèniques, poder trobar algú que els ajudi a controlar els medicaments psiquiàtrics i altres és una necessitat molt real. És una cosa de la qual hem de poder parlar. 

Treballo molt amb els meus clients per ajudar-los a trobar prescriptors a prop seu disposats a controlar i/o estar disponibles per ajustar els medicaments segons sigui necessari perquè això és el que tothom es mereix. Però sé que no tots teniu accés a això, tant com jo ho voldria per a vosaltres. 

I no sóc prescriptor. Per tant, fins i tot si treballeu amb mi, no puc ni us aconsellaré mai sobre la vostra medicació ni us ajudaré a reduir-lo. Però desitjo molt que tingueu la informació tan bona i útil com sigui possible.

Si no comptes amb el suport d'un professional mèdic amb formació sobre la disminució segura de la medicació psiquiàtrica, serà important que trobis ajuda.

Com trobar l'ajuda que necessiteu per reduir els medicaments psiquiàtrics en una dieta cetogènica

Els següents són recursos en línia que us poden ajudar a guiar-vos i/o ajudar-vos a trobar un prescriptor expert que us ajudi a reduir i ajustar els medicaments psiquiàtrics:

A més, hi ha coses que podeu fer per ajudar a reduir la intensitat dels símptomes d'abstinència dels medicaments psiquiàtrics.

Una cosa realment útil és utilitzar una fórmula de micronutrients d'ampli espectre molt completa i de dosis més altes amb un suplement d'aminoàcids equilibrat (els BCAA no són un perfil d'aminoàcids equilibrat per a persones amb malalties mentals). Els medicaments psiquiàtrics esgoten els micronutrients. Així que no comenceu la valoració amb un dèficit de nutrients. Els aminoàcids s'utilitzen per construir neurotransmissors i antioxidants. Un bon que recomano és Amino Replete de Pure Encapsulations.

Podeu trobar aquests dos productes com Hardy's Naturals. Els meus clients solen utilitzar els dos productes següents. Aquests NO són ​​enllaços d'afiliats, però tinc un codi de descompte del 15% que podeu utilitzar: Salut MentalKeto

https://www.hardynutritionals.com/products/daily-essential-nutrients-360

https://www.hardynutritionals.com/products/balanced-free-form-aminos

Com podeu veure, aquestes no són les dosis que trobareu a una botiga de queviures. Les ingestes d'aquestes fórmules de micronutrients s'han fet específicament per a problemes psiquiàtrics. Necessites nivells més alts de nutrients per curar el teu cervell i fer ajustos de neurotransmissors a mesura que treus la medicació.

Si esteu prenent medicaments psiquiàtrics i decidiu només posar Hardy's a la barreja per intentar ajudar el vostre cervell a funcionar millor, aquesta és una tàctica legítima.

Tanmateix, tingueu en compte.

Com que aquests suplements funcionen, la seva medicació encara necessitarà una reducció i un ajust. Perquè el vostre cervell probablement començarà a funcionar millor i els nutrients ajudaran a que els vostres medicaments funcionin millor. I després obteniu efectes de potenciació. Això vol dir que la vostra dosi actual de medicament pot ser massa alta per al bé que funciona el vostre cervell ara. I potser penseu que els efectes secundaris són de les vitamines quan realment els vostres medicaments són massa alts per a les vostres necessitats. 

He vist que la retirada dels medicaments psiquiàtrics és més fàcil per a moltes persones quan fan servir una dieta cetogènica. Crec que és a causa de la millora de l'energia i el funcionament del cervell que es produeix. Per tant, aquesta és una opció molt potent si voleu utilitzar-la per ajudar a reduir o intentar eliminar els vostres medicaments.

Algunes persones utilitzen una navalla per afaitar amb cura la quantitat més petita del seu medicament cada poques setmanes o mesos per tal de controlar els símptomes d'abstinència a mesura que es redueixen. Són els últims mil·ligrams els que, per a moltes persones, són els més durs i semblen causar els símptomes d'abstinència més difícils. 

Tot això vol dir que hem de parlar dels medicaments. És possible que vulgueu conèixer totes les vostres opcions abans d'utilitzar-les. No a tothom li agrada prendre els seus medicaments. No se senten bé amb ells. O mai van voler estar amb ells de per vida. Potser voldrien el dret de poder-ne sortir el temps suficient per veure com se senten. Es mereixen que algú treballi amb ells en els símptomes d'abstinència perquè no confonguin aquests símptomes amb la seva capacitat mental o estat d'ànim de referència normal.

Si vostè o un ésser estimat us identifiqueu amb algun d'aquests escenaris, espero sincerament que trobeu aquesta informació validadora, potencialment esperançadora i fins i tot útil en el vostre viatge de curació. 

Si voleu llegir altres publicacions que parlen de medicaments, podeu gaudir del següent:


M'agrada el que estàs llegint al bloc? Vols aprendre sobre els propers seminaris web, cursos i fins i tot ofertes sobre suport i treballant amb mi per assolir els teus objectius de benestar? Registra't!

referències

Brandt, L., Bschor, T., Henssler, J., Müller, M., Hasan, A., Heinz, A. i Gutwinski, S. (2020). Símptomes d'abstinència antipsicòtica: una revisió sistemàtica i metaanàlisi. Fronteres en psiquiatria, 11. https://doi.org/10.3389/fpsyt.2020.569912

Carey, B. i Gebeloff, R. (2018, 7 d'abril). Moltes persones que prenen antidepressius descobreixen que no poden deixar de fumar. The New York Times. https://www.nytimes.com/2018/04/07/health/antidepressants-withdrawal-prozac-cymbalta.html

Cohen, D. i Recalt, A. (2020). Confusió dels efectes de la retirada en els assaigs clínics: un altre signe d'un canvi de paradigma necessari en la investigació psicofarmacològica. Avenços terapèutics en psicofarmacologia, 10, 2045125320964097. https://doi.org/10.1177/2045125320964097

Cosci, F., & Chouinard, G. (2020). Síndromes d'abstinència aguts i persistents després de la suspensió de medicaments psicotròpics. Psicoteràpia i Psicosomàtica, 89(5), 283-306. https://doi.org/10.1159/000506868

Davies, J. i Read, J. (2019). Una revisió sistemàtica de la incidència, la gravetat i la durada dels efectes de l'abstinència dels antidepressius: les directrius es basen en l'evidència? Comportament Addictiu, 97, 111-121. https://doi.org/10.1016/j.addbeh.2018.08.027

Groot, PC i van Os, J. (2020). Com el coneixement de l'usuari sobre la retirada de drogues psicotròpiques va donar lloc al desenvolupament d'una medicació específica per a la persona. Avenços terapèutics en psicofarmacologia, 10, 2045125320932452. https://doi.org/10.1177/2045125320932452

Honig, J. (2021, 10 de gener). Trobar el camí a través de la retirada. Boig a Amèrica. https://www.madinamerica.com/2021/01/finding-ones-way-withdrawal/

Lane, C. i PhD. (2020 d'octubre de 28). El judici en psiquiatria sobre l'abstinència prolongada d'antidepressius. Boig a Amèrica. https://www.madinamerica.com/2020/10/reckoning-antidepressant-withdrawal/

Perspectives dels usuaris sobre el suport professional i l'ús del servei durant la suspensió de la medicació psiquiàtrica. (nd). springermedizin.de. Recuperat el 18 de febrer de 2022 a https://www.springermedizin.de/user-perspectives-on-professional-support-and-service-use-during/20024842

4 Comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.