Pare lliure agafant la mà del nen

Alguns de vosaltres busqueu tractaments per a l'autisme. Aquest és un lloc web centrat en l'ús de dietes cetogèniques com a tractament de trastorns de l'estat d'ànim i neurològics. Així que ja ha passat el temps que mentalhealthketo.com proporcioni part de la informació que hi ha, perquè pugueu aprendre totes les maneres en què vosaltres (o el vostre fill) us podeu sentir millor.

Què és aquest article i què no

Alguns de vosaltres us identifiqueu com a neurodivergents o el vostre fill com a neurodivergents i no us interessa modificar aquestes diferències. Està bé.

És possible que tampoc no vulgueu participar en una discussió que vegi aquestes diferències com a patologia. Si aquest és el cas, aquesta no és la publicació per a tu. Aquest post no tracta d'aquesta discussió filosòfica. 

Aquesta publicació és per a persones que pateixen angoixa pel que experimenten com a símptomes o símptomes que causen angoixa als seus fills, i mereixen conèixer totes les maneres en què es poden sentir millor. 

I els hi vaig a dir.

Per mantenir la integritat de l'espai i la intenció d'aquesta publicació, els comentaris es desactivaran.

Així que amb aquesta advertència, comencem.👇

Estudi prospectiu pilot de seguiment

Aquest primer va analitzar el paper de la dieta cetogènica en el comportament dels nens amb autisme. Va ser un estudi de seguiment prospectiu pilot realitzat en 30 nens (entre 4 i 10 anys) amb comportament autista. Va tenir una durada de 6 mesos, amb administració contínua durant quatre setmanes, interrompuda per intervals de 2 setmanes sense dieta. 7 participants no van poder tolerar la dieta, però cinc es van adherir a la dieta durant 1-2 mesos i després la van suspendre. 

Dels 18 que es van adherir a la dieta, es va observar una millora en TOTS els participants en diversos paràmetres de l'escala de valoració de l'autisme infantil. 

  • 2 participants van experimentar> 12 unitats de millora a l'escala
  • 8 participants van experimentar una millora mitjana de> 8-12 unitats 
  • 8 participants més van experimentar una millora menor entre 2 i 8 unitats

Les dades eren preliminars (2005), però mostren algunes evidències que la dieta cetogènica es pot utilitzar per tractar el comportament autista com a teràpia addicional o alternativa.

No sé si hi ha medicaments que puguin reproduir aquests resultats. Tu?

https://doi.org/10.1177/08830738030180020501

Estudi de casos i controls amb cetogènics d'Atkins modificats

Aquí en teniu un altre. Un estudi de casos i controls en 45 nens amb trastorn de l'espectre autista (TEA) va analitzar l'efecte d'un Atkins modificat. #cetogènic dieta, una dieta sense caseïna i gluten i un grup control. Els que feien la dieta cetogènica van millorar les puntuacions de l'escala de valoració de l'autisme infantil I Puntuació de la llista de control d'avaluació del tractament de l'autisme. 

L'estudi va trobar que l'Atkins modificat #cetogènic La dieta va ser superior en la millora de l'escala de valoració de l'autisme infantil en comparació amb la dieta sense gluten i sense caseïna. h

https://doi.org/10.1007/s11011-017-0088-z

Assaig clínic amb cetogènics d'Atkins modificats

Un assaig clínic petit però recent (2018) en 15 nens amb autisme va investigar l'efecte d'una modificació sense gluten. #cetogènic dieta complementada amb MCT que proporciona cetosi durant 3 mesos.  

Els nens van millorar significativament en les puntuacions de comparació, les puntuacions totals i les categories d'afecte social de la programació d'observacions de diagnòstic d'autisme. També van millorar la imitació i la funció corporal mesurada a l'escala de valoració de l'autisme infantil després de 3 mesos. 

Als 6 mesos, 10 dels participants van mantenir aquesta millora de puntuacions a l'horari d'observació del diagnòstic de l'autisme. Tanmateix, no es va observar cap diferència per als comportaments restringits i repetitius. Els cuidadors van reportar una millora en la sociabilitat, l'enfocament i la hiperactivitat. La qual cosa és una gran victòria per a aquestes famílies. 

https://doi.org/10.1016/j.physbeh.2018.02.006

És factible una dieta cetogènica en nens amb autisme?

Aquest article diu que sí, amb l'advertència que és més difícil en funció de la gravetat de la malaltia.

https://doi.org/10.1016/j.physbeh.2018.02.006

Mecanismes subjacents

Hi ha diverses vies que a dieta cetogénica influències que poden provocar les millores que veiem en aquesta població. Això seria un altre article. Però, per sort, algú ja n'ha editat un d'increïble i el podeu trobar Amazon en un meravellós capítol de llibre.

CHENG, N., MASINO, SA i RHO, JM (2022). Dieta cetogènica, comportament social i autisme. Dieta cetogènica i teràpies metabòliques: rols ampliats en salut i malaltia, 154.

Conclusió

Espero que aquest article us ajudi en el vostre viatge per conèixer totes les maneres en què vosaltres i/o el vostre fill us podeu sentir millor! Si sou un professional de la salut que ajuda aquestes famílies, ara coneixeu aquest tractament i el podeu oferir als vostres pacients. Un win-win per a tots els implicats. #autisme #cetogènic #recerca #salut cerebral importa #ASD

No treballo ni estic especialitzat en trastorns de l'espectre autista. Però vull que sàpigues que pots trobar un dietista experimentat per a aquest propòsit a través d'una meravellosa organització anomenada The Charlie Foundation.